Vinkkejä parhaimpien laboratoriotarvikkeiden ja -välineiden toimittajien valitsemiseksiLaboratoriolaitteiden toimittajilla on monia vaihtoehtoja, joten tämä päätös on harkittava huolellisesti. Täältä löydät vinkkejä oikean valinnan varmistamiseksi.

Uusien Laboratoriovälineet ostaminen on iso päätös ja merkittävä investointi mihin tahansa laboratorioon tai toimistoon. Useimpien yritysten on suunniteltava huolellisesti ja punnittava laboratorion tarpeet tarvittavan määrittämiseksi. Vaikka ostettavat laitteet ovat tärkeä näkökohta, on myös pohdittava, mitä toimittajaa käytetään.

Ammatilliset kokemukset ja maine

Suurin osa laboratoriolaitteiden toimittajista esittelee esineitä, joista he ovat ylpeitä. Jokaisella toimittajalla on myös ainutlaatuinen tarina ja se tarjoaa todennäköisesti joukon palveluita. On kuitenkin fiksu valita yritys, joka tarjoaa parasta palvelua.

Yksi tapa selvittää, pystyykö yritys käsittelemään laboratorion laitteistotarpeita, on oppia heidän maineensa. Selvittämällä aiempien asiakkaiden kokemukset on mahdollista selvittää, pitäisikö toimittajaa harkita vai välttää sitä.

Verkkosivun läsnäolo

Nykyään käyttäjäystävällisen verkkosivuston luominen ei ole “mukava vaihtoehto”, vaan se on pakollinen. On epätavallista, että yrityksillä ei ole sivustoa, joka tarjoaa tietoja yrityksestä, tarjoamistaan tuotteista ja muista asiaankuuluvista tiedoista. Kun toimittaja, jolla on verkkosivusto, löytyy, on mahdollista tarkistaa tarjoamansa tarjoukset, laitteiden kustannukset ja lähetysvaihtoehdot.

Tuotteen laatu

On välttämätöntä oppia tarjottavien tuotteiden laadusta. Ostaja voi nopeasti ja helposti selvittää tarjottavien tuotteiden laadun vain kysymällä tai etsimällä ISO-sertifikaatti

tai muuta sertifioitua laadunhallintalupaa. Muista kuitenkin, että tuotteiden ja palvelujen laatu on tärkeä näkökohta, koska käytetty raha ja tehdyt investoinnit ovat vaarassa.

Tarjous takuu

On välttämätöntä tietää, pystyykö yritys, jolle laitteita ostetaan, tarjoamaan siihen palveluja. Vaikka tämä on tärkeää, selvitä myös, onko palveluntarjoaja tarjoaa takuun. Mitä tapahtuu, jos laitteissa ilmenee ongelmia tulevaisuudessa? Jos takuuta ei ole, se voi tarkoittaa kalliita korjauksia tai uusintotarpeita.

Takuu antaa takeet siitä, että laitteet huolletaan, jos ne lakkaavat toimimasta kunnolla. Vaikka käytettävissä on joukko laboratoriolaitteiden toimittajia, harkitse ennen niiden valintaa, tarjoavatko he takuun myydyille tuotteille. Tarjoavatko he palvelupaketteja tulevia ongelmia varten? Laboratoriolaitteiden suorituskyky on ratkaisevan tärkeä tuottavuudelle ja toiminnan jatkuvuudelle, mikä tarkoittaa, että takuiden tarjoamisen selvittäminen on olennainen tekijä.

Onko yritys tietoinen?

Paras tapa selvittää onko yritys perehtynyt tarjottaviin tuotteisiin on keskustelemalla laitteista, joita laboratorio aikoo ostaa. Jos henkilö pystyy vastaamaan tilausta koskeviin kysymyksiin ja osoittamaan tuotteen tuntemuksen, henkilö voi selvittää, tuntevatko työntekijät välineet vai ovatko he vain myyjiä, jotka etsivät toista myyntiä.

Tässä olevien tietojen avulla laboratorio voi tuntea olonsa varmaksi toimittajalle, jota käytetään heidän laitteistotarpeisiinsa. Tietoisuus ja tietäminen siitä, mitä on etsittävä, on välttämätöntä valittaessa oikea laboratoriolaitteiden toimittaja.